Over ons

 

013koeriers al 11 jaar specialist in spoedtransport

 

Wie we zijn, wat we doen:

013koeriers is sinds 2006 gespecialiseerd in spoedzendingen. In het totaal verwerken zo’n 45 voertuigen dagelijks spoedzendingen. Naast deze specialisatie bieden wij ook andere transportmogelijkheden. De directie is ongewijzigd en het personeelsbestand zeer constant. Onze brede klantenkring weet de herkenning door ons vaste team planners op prijs te stellen evenals de bekende gezichten van de koeriers.

 

100% garantie!

Met in acht neming van overmacht, garanderen wij de koerierszending voor 100%. In principe krijgt u voor de duur van de rit een chauffeur met auto ter beschikking. De koerier is middels track & trace in beeld bij de planning. Uiteraard kan elke aanvulling welke u wenst tijdens de rit worden uitgevoerd. Uw zendingen worden indien gewenst gesplitst, geneutraliseerd etc. Op afleveradressen wordt contact gelegd met de ontvanger, zonodig gewacht, of in uw opdracht elders geleverd bij afwezigheid van de ontvanger. Als het ontvangende bedrijf gesloten is bieden wij de meest efficiënte oplossing.

Crafter L4 073koeriersCaddy 073koeriers

 

Nooit nee!

013koeriers verkoopt in principe nooit “Nee” aan haar klanten voor zover het gaat om koerierstransport onder de 500 kg. Bestelbussen en vrachtwagens hebben soms wel een beperkte inzetmogelijkheid, check de beschikbaarheid.

 

Hoe snel we zijn?

Binnen ± 15 minuten na uw telefoontje kunnen we in de meeste plaatsen waar wij gevestigd zijn bij u voorrijden. In Amsterdam, Rotterdam en utrecht is dit binnen 30 minuten. Ook vanuit alle andere Nederlandse plaatsen/locaties kunnen wij rond 30 minuten na opdracht de zending onderweg hebben. Vanaf het ophaaladres worden de goederen razendsnel, linea recta en persoonlijk naar de plaats van bestemming gebracht.

 

Snel, maar bovenal efficiënt, veilig en zorgvuldig.

 

Welke faciliteiten hebben wij ter beschikking?

1. Locatie: ervaren medewerkers.

2. Een up-to-date wagenpark: koeriersauto’s, bestelbussen, bakwagens met laadklep, vrachtwagens tot 40 ton laadvermogen.

3. Automatisering: moderne planningsapplicatie, OrderOnline, Track & Trace, GSM en Data-communicatie met de voertuigen, Timetracking, SMS- en e-mailnotificatie.

 

Bakwagen 073koeriers

 

Wie zijn onze klanten

013koeriers kent een brede klandizie waaronder ziekenhuizen, (medische) groothandelsbedrijven, scholengemeenschappen, uitzendbureau’s, grafische bedrijven, van kleine zelfstandigen tot multinationals, transportbedrijven en internationale koeriersdiensten.

 

Bij 013koeriers is elke zending standaard een spoedzending

(tenzij u aangeeft dat er meer tijd genomen kan worden, niet onze snelheid, maar onze kwaliteit en garantie van belang zijn.)